Mam takie belki ale nie w octavii (bo nie mam relingów ) tylko w stilo. Co mogę powiedzieć wyglądaja super jest tylko jedno ale niby miały pasować to stilo bez problemów ale okazało się, że pasują na styk i trzeba było się nieźle pogimnastykować żeby je dobrze założyć gdyby miały chociaż 5mm więcej długości. I jeszcze jedno niestety "gwiżdżą"- muslałem, że to rowek na dolnej części belki ale po zaklejeniu taśma też "świszcze".
Części do Toyoty/plastiki potrzebuję
Zwiń
X
-
No i właśnie w tym jest cały problem że nie chcę kupować "w ciemno" z allegro, bo jak tworzywo jest lipne a forma słabiutka, to łamie się przy byle mrozku i nie mozna tego dobrze zmontować... A już moje własne doswiadczenie niestety pokazuje, że niski zderzak i słabe plastiki to kiepściuchne połączenie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12No właśnie z forum Toyoty jest taki problem, że albo nikt nie odpowiada na zakładane wątki, albo pisze ze kogos takiego zna i nie pisze nic wiecej...:-(
Kiedyś potrzebowałem kupić wąż do chłodnicy cene zaproponowali 40zł +przesyłka.Nowa taka guma w ASO Toyoty 60zł Wybór oczywisty=nowa. Chociaż ceny w ASO czasem podają z kosmosu
Komentarz
-
-
Mi za regulator napiecia powiedzieli ponad 800zł :shock: Bo szczotki w nim są niewymienne.Mechanik (specjalność alternatory) je wymienił bez problemu i ponad 790zł zostało w kieszeni :wink:
Co do kupowania na allegro ja się wyleczyłem.Kiedyś kolega potrzebował rure.Przysłali mu dziurawą.Kolega dzwoni i mówi stary ta rura jest dziurawa.Gość w słuchawce odpowiedział mu Uwaga "nic nie mówiłeś ,że chodzi Ci o sprawną" :szeroki_usmiech poważnie skonczyło się negatywami
Komentarz
-
-
Na szczęscie w ostatecznosci na Allegro znalazłem sklepy w Warszawie, które są "po drodze" i przed odbiorem będę mógł sprawdzić te części. Tyle tylko, że wciaż nie będę miał gwarancji, że są one faktycznie wykonane dokładnie i będą pasować bez niezbędnej "rzeźby"...
PS: jaką Tojką się poruszasz?
Komentarz
-
-
Ja tą w statarej budzie. 99r 2.0TD ale ona jest nieśmiertelna Pali -20"C na jedno pyknięcie.Sam czasem się śmieje ,że kiedyś takie auta produkowali.Auto ma wnet 11lat! A części w porównaniu d4d kupuje za grosze.Kompletne oryginalne sprzęgło ASINA dałem 700zł a do d4d (z dwumasem)ponad 2tyś -kiedyś nawet po 3 tys były.
W koncu będe musiał wymienić ,ale nie dlatego ,ze się psuje ale powoli obciach taką babcią jezdzić 8) :lol:
Komentarz
-
-
Ja teraz raczej coś z grupy VAG bo osobiście nie miałem.Ale wszystko zależy od chwili...Bo w tamtym roku już jechałem z zaliczką.Ale z żona weszliśmy na chwile do biura podróży i pojechaliśmy na trzecie wakacje.Na auto znowu zabrakło...Dla mnie auto to nie priorytet.A jedynie dodatek,dlatego z kupnem u mnie to jak sójki za morze sie wybierały :lol:
Ta T25 to całkiem inne auto ,jednak rozmieszczenie "guzików" niemal identyczne jak w tej starej budzie. Fajne w sumie auto
Komentarz
-
Komentarz